Transformers jelmez sk

Baliéknak a suliban ma volt a farsang és transformer szeretett volna lenni..

Keresgéltem ötleteket a pinteresten de annyira bonyolultnak tűntek, hogy ide-oda hajló részei vannak az autónak.. kicsit egyszerűbben akartam megoldani, de mégis úgy, hogy valóban átalakuljon autóvá.

Egy pelenkás dobozt tartottam meg, hátha használható lesz majd a jelmezhez ..és igen:) ebből lett maga az autó. A kerekeit is a kartondobozból vágtam ki és ugyancsak a kidobástól megmentett hálós anyagra (ami egyébként gyümölcsön volt előtte) ragasztottam rá, amit Bali könnyen fel tudott húzni a karjaira és a lábaira. Az autót egy ‘hátizsákként’ a hátára vette, és a földre kuporodva alakult át autóvá:). Kapott még egy maszkot is, amit filc anyagból vágtam ki neki és ragasztópisztollyal ragasztottam rá más színű filcekből kivágott mintákat.

Közben kitaláltuk, hogy legyen ‘Balázs’ márkájú a kocsi, vagyis Bali kitalált egy márkajelzést, amit végül rárajzoltam a kocsi kerekeire és a kocsi orrára és hátuljára is, ahogy az igazi autókon is szokott lenni:).

Bali nagyon ügyesen segített végig a készítésnél. Nagyon élvezte az egészet, és nagyon nagy sikert aratott a suliban is. Mindenki azt mondta, hogy az övé volt a legszuperebb jelmez. 😊

Így néz ki:

img_1521

%d blogger ezt szereti: