Üdvözöllek az ‘Anya játsszunk’ blogon!

A blog célja, hogy ötleteket adjon arra, hogy a gyerekekkel otthon eltöltött idő minél hasznosabb, és mindenki számára élvezetes legyen. Kreatív foglalkozással nemcsak érdekesen töltjük el az időt, de sokat tanulhatunk is. A finommotoros mozgás, a koncentráció, a különböző anyagok, színek megismerése… mind hozzájárul gyermeked fejlődéséhez és ráadásul sok-sok boldog élményetek is lesz együtt.

Igyekszem, hogy mindig aktuális témákkal és izgalmas ötletekkel sikerüljön megtölteni ezt a virtuális teret, és hogy inspirációt kapjatok a mindennapokhoz.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

Adatkezelési információ, amennyiben e-mail címeddel feliratkozol és így követni kezded a bolgom:

E-mail címedet személyes adatként kezelem, azt harmadik személynek, cégeknek nem adom át. Az e-mail címeden, feliratkozás által, kizárólag a frissen megjelent blogbejegyzéseimről kapsz információt egy egységes formátumú hírlevélen kereszül, melyet a wordpress.com (azaz nem én személyesen) küld ki a listán szereplő e-mail címekre, azaz a feliratkozóknak. Amennyiben nem szeretnél további értesítést kapni ezekről a friss bejegyzésekről, egyszerűen, néhány kattintással visszavonhatod a feliratkozást, ez esetben e-mail címed törlődik a listából.

Köszönöm a figyelmed és kellemes böngészést az oldalon!


%d blogger ezt szereti: