Miniversum – programajánló

Kicsit későn, de csak eljutottunk a Miniversumba!

Az első verzióhoz képest, vagyis, hogy január 31-én bezár, meghosszabbították és 2020 március 31-ig tekinthető meg ez a nagyszerű kiállitás.

Óriási és nagyon részlet gazdag terepasztalok várnak mindenkit, nekem a 3 és a 6 éves fiam is nagyon élvezte (és én is!:) ). Magyarország több nagyvárosába, nyilván Budapestre is, valamint Ausztriába is elkalauzol minket a Miniversum.

Hétköznap koradélután mentünk, így alig volt pár ember, sorbaállni se kellett, viszont hétvégén és munkaszüneti napokon hosszú sorokra kell számítani.

Délután 3-tól majdnem zárásig (6-ig) voltunk ott. 5 órakor ‘leszállt az éj’ a Miniversumra és egy ideig lekapcsolt lámpánál nézhettük a csodálatosan kivilágított terepasztalokat. Rengeteg lehetőség van gombok segítségével irányítani, mozgatni is a terepasztal városait, sőt egész apró részleteket is, pl egy-egy embert. Azon túl, hogy mennek a vonatok, buszok, villamos, még sífelvonót és szélturbinát is irányítottunk.

Kávézó és játszóház is van, úgyhogy érdemes a látogatást több órásra tervezni. A játszóház részen a gyerekek játszhatnak egy csomó kisvonattal, építhetnek sínt.

A Miniversum honlapját itt találjátok: https://www.miniversum.hu

%d blogger ezt szereti: