Megszületett Bendegúz

Balázs nagy örömére, végre megszületett a kistesó, Bendegúz. 

Bendike elég nagy baba, ezért úgy döntöttünk engedjük, hogy az utolsó héten megindítsák a szülést. Minden rendben lett és másnap éjjel 0:48kor meg is született Bendegúz (2016.szept.29én, 3880g és 49cm). Balázs otthon izgult a nagymamával, és reggelre Apa vitte is haza a hírt, hogy végre kijött Anya pocakjából a kistesó. Még aznap be is jöttek hozzánk a kórházba, ahol Bali megnézhette kistestvérét, aki persze végigaludta az első találkozást. 

Balázs nagyon oda volt (és azóta is amint meglátja rögtön mondja cérnavékony hangon), hogy ‘milyen piciiii a Bendike’. 

Bendi nagyon jó baba, sokat alszik, eszik, nem sír nagyon sokat. Jól tűri, hogy a bátyja simogatja, puszilja. Persze csak módjával engedjük, mert Bali sajnos pont megfázott mire hazajöttünk (már a kórházba se tudot bejönni hozzánk az utolsó három nap:( /megjegyzem, iszonyatosan hiányzott, alig vártam már hogy otthon legyünk együtt/). 

Kedves leendő kétgyermekes Anyukák! Higyjétek el, igen, létezik szerelem első látásra másodszorra is! Igen, lehet kettőt is ugyanolyan iszonyatosan szeretni, hogy az életedet adnád érte! Képesek vagyunk az elsőért ugyanannyira odalenni, mint amikor még csak ő volt és közben megőrülni a másodikért ugyanúgy! Voltak kétségeim, hogy mehet ez, de mióta Bendi megszületett, egyértelmű. És még csak nem is kell kettészakadnom hozzá. 😉 

  

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: