Fészekrakás

Itt a fészekrakás ideje. 🐣 Emlékszem Balázzsal is anno eljött az idő, amikor azt éreztem, hogy most vagy soha. Most azonnal ki kell takarítanom, be kell rendeznem és fel kell szerelnem a babaszobát, minden apróságot nagyon gyorsan meg kell vennem…hogy mire a baba érkezik, minden tökéletes legyen.

Hát igen, ez a másodiknál sincs máskép, maximum kicsit később kapcsoltam talán. ;P

Összeállítottam egy listát, ami mellesleg nyilván most sokkal kevesebb bevásárolni valót tartalmaz, inkább tennivalókat a baba érkezéséig.

Azonban, hogy talán kicsit segíteni tudjak a hasonló helyetben lévő sorstársaimnak, nézzétek csak mit találtam!


http://tesco.hu/baba/bevasarlolista/babavaras

Vagy, vannak még telefonos applikációk is, amik a segítségünkre lehetnek, én most is a ‘9 hónap’ nevűt használom. (Képre kattintva megnyílik az AppStore)

Ma végre sikerült átrendeznem a gyerekszobát és végre elégedett is  vagyok az eredménnyel:). Annyit agyaltam, rajzolgattam, míg végül nem bírtam tovább és fogtam maga, átrendeztem.

A két gyerkőc egy szobában lesz. Balázs reméljük hamar megszokja a picit és ő sem fog nagyon sokáig éjszakázni/vagy Balit nem fogja zavarni az éjjeli sírás… ezt a részét meglátjuk. Az elején úgyis nálunk lesz a baba.

Balázs nagyon boldog, hogy ez az ő közös szobájuk lesz és nagyon várja már a kistesó érkezését.

Azt szerettem volna, ha van egy hely (kis kanapé /Balázzsal is ugyanezt használtuk/) ahol valahogy kicsit elszeparálva tudok szoptatni majd. Plusz, hogy praktikusan ne kelljen sokat forogni, legyen hely a babaágynak és pelenkázónak és Buci helye is meglegyen.

Szerintem ezt sikerült is megoldani végre.


A dekoráció még hátra van. A pelenkázót még össze kell majd csavarozni (már át volt alakítva komóddá) és persze az ágyat is feljebb kell tenni és vissza kell szerelni a rácsot. Balázs ágyát is tervezem még kidekorálni, lehet hogy kap egy függönyt az oldalára… A kis kanapéhoz sarokba felteszünk egy cuki kis felhő formájú falilámpát (ikea) és lehet hogy egy zsebes tárolót is akasztok majd szekrény belső oldalára.

Egy kis inspiráció a dekorhoz… Iszonyat cuki babaszoba dekorációkat találtam a pinteresten!!!!

Ingyen letölthető képek a falra.

Végül szeretnék veletek megosztani egy jól összeszedett listát az újszülötthöz. 😉

További boldog babavárást/babázást! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: