Termékek

Kézzel készült vízfesték képek és sablonok szeretettel

Minden termékem kézzel készült, saját alkotás, amely aztán digitalizálva, szerkesztés során betűkkel, számokkal felszerelve nyomtatható fájlként kerül hozzád.

HAMAROSAN

Az ‘Anya játsszunk kártyák’ kézzel festett, digitalizált kártyák, melyeket aztán számokkal és betűkkel egészítek ki. Jó módszer a kártyákkal való játék, mert a gyerekek így könnyen megjegyzik őket. Ebben a kategóriában találsz ABC-t, ami segítségével megtanulhatjátok és gyakorolhatjátok a betűk sorrendjét, vagy akár szókirakó játékot is játszhattok, de ha kisebb a gyermek, van számokra, színekre és nagyság szerinti sorrendet tanító kártya is.

HAMAROSAN

A gyerekszoba fala adta lehetőséget kihasználva, a gyermek érdeklődésének megfelelő dekorációval bizony tanulhatnak is a gyerekek. egy ABC vagy számos poszter mindig a gyakorlásra ösztönöz, de van a kínálatban a Naprendszer bolygóit felsorakoztató poszter is, ami a nagyobbaknak is tetszhet.

HAMAROSAN

Kártyáim és posztereim egy-egy téma köré készülnek. Ha szeretnénk egy aktuális témáról tanulni, érdemes egy egész csomagot megvenni belőle. Ajándéknak is jó lehet, pl egy ‘bolygómániás’ gyereknek (amilyen pl az én nagyfiam is;) ) egy csomag a kedvenc témájából (kártyák a bolygókról, egy nagy poszter vagy keretezett kép a falra és egy extra ajándék, pl egy bolygós társasjáték)

Az ‘Anya játsszunk!’ blog bejegyzéseiben időről időre megjelennek olyan ötletek, fejlesztő feladatok, melyekhez hasznos, ha kész sablonnal tudunk nekikezdeni. Én elkészítettem néhány sablont már itthon, és arra gondoltam elérhetővé teszem őket is, hátha tudok ennyivel segíteni neked. Téma szerint lesznek gyűjtve ezek, a fájlra kattintva, rögtön letölthető és akár nyomtatható is mindegyik.


%d blogger ezt szereti: