Anya játsszunk! shop

Hello!

Üdvözöllek az Anya játsszunk! shop oldalán, amely az anyajatsszunk.com kincsestára.

Szívből készítem, vízfestékkel festem, nyomtatásra kínálom egyedi játékos tanulást segítő kártyáimat, posztereimet és gyerekszoba dekorációimat. Gyere, nézz körül az oldalon, biztos találsz kedvetekre valót!

Emellett a Vízvári Mesegyár könyveit is figyelmedbe ajánlom. 5 keménykötéses könyvet tudsz most itt megvásárolni kedvezménnyel és ingyenes házhozszállítással. A blogon elolvashatod mindhez a könyvajánlót és egy rövid háttér információt is a könyv szerzőjéről.


Iratkozz fel itt, hogy értesülj az újdonságokról:

Rólam

Szia! Évi vagyok. Két fiú anyukája. Imádom velük tölteni az időt és játszani (vagyis tanulni, de pszt). Körülbelül 6 éve kezdtem el az ‘Anya játsszunk!’ blogot (www.anyajatsszunk.com), ahol rengeteg ötlet gyűlt már össze. Sok ötletet gyűjtöttem téma szerint az internetről és vannak olyanok is, amiket mi magunk itthon találtunk ki és készítettünk el, találsz fenn videókat, rengeteg linket és sablonokat is. Érdemes körülnézni! Emellett imádok rajzolni, festeni.. így adta magát a dolog, hogy kipróbáljam, hogyan tudnám hasznosítani ezt a gyerekeknél. Először csak a srácoknak készítettem itthonra abc posztert, kártyákat..hogy könnyebb legyen játszva tanulnunk a betűket, számokat gyakorolni.. úgy tetszett, hogy elkészítettem néhány kártyát komolyabban is. Imádom készíteni őket és öröm, amikor látom, hogy mennyire leköti a gyerekeket és milyen sokféleképpen tudnak játszani egy-egy kártyával.

Így lett ez az oldal az Anya játsszunk blog kincsestára, itt megtalálod ezeket az egyedi, általam festett és szerkesztett segédeszközöket. Nyomtatásra kínálom őket.

%d blogger ezt szereti: